// Development

Perspekta
Web Development

01.
WordPress

WordPress CMS development tema, dizajna, unapredjenja.

02.
PHP

Razvoj PHP rešenja.

03.
HTML, CSS, JS

Razvoj noviih portala po vašim potrebama.

04.
Razvoj po porebi korisnika

Da li vam je potrebno prilagođeno rešenje samo za vas? Onda sre na pravom mestu!

01
Grafički dizajn

02
Hosting

03
Premium podrška

// Perspekta

Više o
uslugama

Da li imate logo? Imate li memorandum? Da li imate katalog koji treba napraviti?

U okviru pravljenja sajta, možemo za klijente, koji tek započinju sa poslom, ili im treba redizajn, da rešimo sva postavljena pitanja originalnim i profesionalnim dizajnom. Perspekta sarađuje sa više izuzetnih dizajnera koji će učiniti da Vas posetioci pamte!

Internet funkcioniše kao mreža povezanih računara. Kada ukucate web adresu u Vašem internet pregledaču, on Vas preusmerava kao Hostingu. Hosting je računar visokih performansi u kome se nalaze sajtovi, elektronska pošta i drugi fajlovi koje ljudi dele na internetu.

Niko ne želi da gleda kako se sajt otvara, i otvara, i otvara… Najnovija istraživanja pokazuju, ukoliko se sajt nije učitao u roku od 4-5 sekundi, većina posetioca prekine posetu. Sami pretaživači kao što su Google i Yahoo daju izuzetan značaj brzini otvaranja sajta pa tako i ti podaci ulaze u rankiranje pri pretrazi!

Kako bi Vaš sajt radio ekstremno brzo i samim tim pružio posetiocima sajta zadovoljstvo pri svakoj poseti, Perspekta nudi Cloud i SSD hosting rešenja. Međutim, ukoliko više volite da sami da rešite pitanje hostinga, naši develop-eri će se prilagoditi Vašim željama.

HTML5, CSS3, PHP, JavaScript… Zvuči li kao neki strani jezik? Verovali ili ne, ali u pravu ste! Ovo su script, markup i programski jezici koji zajedno čine svaki veb sajt funkcionalnim.

Kada upišete web adresu, internet pregledač (Firefox, Chrome, Internet Explorer, Opera itd.) čita i prevodi za vas web stranicu. Kada ne bi bilo tog prevođenja, web sajtovi bi izgledali potpuno nejasno.

Perspekta doo nudi svojim klijentima potpunu uslugu web development-a. Počev od izrade plana, dizajna, izrade i konačno dorade za internet pretraživače, za vas ćemo napraviti izuzetan sajt bilo da je u pitanju prezentacija vaše firme ili komplikovana internet prodavnica!