FileMaker

filemaker logo

FileMaker zapošljava preko 250 ljudi u osam poslovnica u svetu, a bavi se razvojem, tehničkom podrškom i prodajom dva programa za upravljanje relacijskim bazama podataka – FileMakerom i Bentom za Mac OS i Microsoft Windows platforme. FileMaker Inc. je jedna od prvih firmi koja je ponudila softver za upravljanje bazama podataka sa alatom za izradu grafičkog interfejsa.

FileMaker Inc. je vodeća u svetu database softvera za profesionalne korisnike. Milioni kupaca, pojedinaca, malih preduzeća, timova u obrazovanju i upravi, radne grupe u Fortune 100 kompanijama – upravljaju projektima, ljudima i imovinom sa FileMaker softverom za baze podataka.

 

Kada profesionalni stručnjaci prerastu spreadsheet-ove, oni zavise od FileMaker proizvoda. Sa gotovim aplikacijama i rešenjima, svako može biti produktivniji. Prilagođavanje, kreiranje i deljenje gotovih softverskih rešenja je brzo i jednostavno. FileMaker je dovoljno snažan da se integriše sa okruženjima za obradu poslovnih podataka, radi na Internetu i razvija se kako vaše potrebe rastu.

Dizajnirana posebno za Mac korisnike, FileMaker nudi Bento, stilizovanu, ličnu bazu podataka koje je laka za korišćenje kao Mac. Bento pruža važne informacije u paketu tako da možete da upravljate kontaktima, koordinirate događaje, pratite projekte i odredite prioritet zadataka.

Milioni korisnika, od pojedinaca do korporacija, organizuju projekte, ljude i sredstva s FileMaker-om.

Programi:

Pitajte nas

Perspekta DOO

Prodaja softvera i hardvera. Projektovanje i održavanje sistema. Izrada web stranica i prezentacija.

+381 11 4126 553

office@perspekta.co.rs

Srbija, Cara Dušana 74, 11000 Beograd

dokument PIB dokument PDV

Newsletter

Saznajte prvi o našim specijalnim ponudama i aktvnostima.

Uspešno ste se prijavili!