WinRar – RARLab

WinRAR RARLAB - Legalan softver za firme i preduzeca

Cilj WinRAR Lab-a je da se RAR format uspostavi kao standard za kompresiju, omogućavajuć tako ekspertsko znanje i alat pristupačnim svakodnevnoj upotrebi.

WinRAR radi na tome da RAR postane poznat svakom korisniku kompjutera širom sveta. WinRAR je odlučan u pružanju kvalitetne podrške korisnicima i konstantnom poboljšanju svog softvera, prema potrebama korisnika.

Win.RAR GmbHoficijalni izdavač RARLAB proizvoda – pruža svu potrebnu podršku, marketing i vodi prodaju vezanu za WinRAR i rarlab.com još od 01.04.2002.

WinRAR, legalizacija Srbija

Za više informacija:

Predrag Lazarević

WinRAR – Budite korisnik najmoćnijeg arhivera na tržištu!

WinRAR je moćan program za arhiviranje. Može da arhivira podatke i da redukuje veličinu email attachment-a, dekompresuje RAR, ZIP i druge podatke koje su preuzete sa interneta i da kreira nove arhive u RAR i ZIP formatu.

WinRAR ima mogućnost kompresije sadržaja od 8% do 15% više od ZIP arhivera. WinRAR – ovi osnovni alati vrše generalnu i multimedialnu kompresiju, procesiraju i non -RAR formate, imaju mogućnost ZIP kompresije i dekompresije, podržavaju duga imena podataka, popravlja oštećene arhive, vrši proveru autentičnosti i vrši enkripciju. Možete da manipulišete parametrima velikog broja arhiva odjednom i da pregledate veličinu svake pojedinačne arhive. WinRAR konvertuje i druge formate arhiva u RAR i traga za specifičnim tekstom i podacima u arhivi.

Najvažnija poboljšanja u verziji WinRAR 3.90:

  • WinRAR verzija za Windows x64 je na raspolaganju. Ako koristite Windows x64, preporučljivo je uvesti 64 bitnu verziju WinRAR-a. Ona omogućava bolje performanse i bolju integraciju od 32 bitne verzije.
  • RAR brzina kompresije je povećana za multi-core i multi-CPU sisteme. Ovo poboljšanje je najviše primetno u Windows Vista-i i Windows 7 operativnim sistemima.
  • Poboljašan kompresija pri korišćenju višejezgarnih procesora.
  • Brz pristup kontekstualnom meniju u Windows Explorer-u, uz dodatne mogućnosti.
  • Poboljšan korisnički interfejs kroz optimizaciju prečica i dijaloga.

Od verzije WinRAR 3.7 pa nadalje nudi se mogućnost promene izgleda interfejsa, instaliranjem dodatnih tematskih dopuna koje modifikuju  originalne WinRAR ikone.

wrar-interface

Pitajte nas

Perspekta DOO

Prodaja softvera i hardvera. Projektovanje i održavanje sistema. Izrada web stranica i prezentacija.

+381 11 4126 553

office@perspekta.co.rs

Srbija, Cara Dušana 74, 11000 Beograd

dokument PIB dokument PDV

Newsletter

Saznajte prvi o našim specijalnim ponudama i aktvnostima.

Uspešno ste se prijavili!