// O nama

Perspekta

 

Perspekta d.o.o. je IKT firma okrenuta potrebama I zahtevima klijenata. Postojimo od 2008 godine kao društvo sa ograničenom odgovornošću.

Preuzimamo kompletnu brigu o Vašoj IT infrastrukturi, od analize stanja I poztreba, definisanja problema do zajedničkog planiranja I realizacije nabavke opreme I software-a. Pravovremeno obezbeđujemo sve informacije i pomoć na svakom koraku u procesu planiranja aktivnosti, kao I  najpovoljnijim varijantama nabavke te tako nastojimo izgraditi stabilan I pouzdan partnerski odnos sa svim našim klijentima.

Među korisnicima naših usluga se nalaze mala, srednja i velika preduzeća, različite vlasničke strukture i različitih delatnosti.

Ponosni smo na dugogodišnju, uspešnu saradnju sa brojnim zadovoljnim uspešnim klijentima kao i najvećim svetskim softverskim kompanijama. Zvanični smo partneri vodećih svetskih brendova software-a kao što su: TeamViewer, Falcongaze, Microsoft, Adobe, Symantec, Kaspersky, AVG, Adobe i mnogi drugi.

Naša ponuda obuhvata:

  • Poslovna rešenja, legalizacija i licenciranje softvera
  • Prodaja i instalacija software-a
  • Projektovanje i održavanje sistema
  • Web Dizajn, hosting i development

Naš cilj je jednostavan, da u očima naših zaposlenih, klijenata i partnera ostanemo pouzdana i perspektivna kompanija prepoznatljiva po svojim vrednostima: profesionalnost, podrška, lojalnost i poverenje. Poslujući na visoko stručnom nivou, uz otvorenu i ljubaznu komunikaciju naših zaposlenih težimo konstantnom razvoju.

Smatramo da je jedini dobar posao onaj nakon koga su svi zadovoljni.

Pridružite nam se!